Nu căuta să impresionezi oamenii. Caută să îl împresionezi pe Dumnezeu!

Vreau să le reamintesc oamenilor că au o singură viață. Doar una. Așa că uitați să vă impresionați vecinii, prietenii, dușmanii, foștii sau familia. Uită de asta, nu este important. Ceea ce este important este să trăiești pentru tine, să faci lucruri pentru tine, să vezi lucruri pentru tine și să cumperi lucruri pentru că îți place. Viața nu este să vă asigurați că capturați fiecare moment și să încărcați o imagine pe rețelele sociale pentru a arăta ceea ce ați făcut. Nu este vorba de cumpărarea etichetelor, astfel încât să puteți „încadra” sau „să urmăriți mulțimea”.

Cum te poți simți confortabil cu tine însuți dacă simți nevoia de a impresiona alte persoane? Oamenii pentru care am cel mai mare respect nu încearcă să-mi obțină respectul. Ei doar își trăiesc viața. Cu toate acestea, într-o lume condusă de primele impresii, oamenii văd mai întâi hainele pe care le porți și nu integritatea ta. Nu credeți că trebuie să cumpărați etichete pentru a impresiona pe ceilalți sau să arătați că vă puteți permite, ar trebui să cumpărați lucruri pentru că și dvs. doriți.

Viața privată este o viață mai fericită. Amintiți-vă că viața nu este o competiție, mergem cu toții în ritmul nostru și cu toții ne facem propriul lucru. Nu te compara cu ceilalți, te descurci uimitor și nu ar trebui să te lasi jos. Nu frecați lucrurile în fața oamenilor, de asemenea, fac lucruri uimitoare și lucrează din greu la fel ca dvs. Fii amabil întotdeauna. Pe rețelele de socializare și în persoană. În loc să impresionezi oamenii cu ceea ce îți poți permite și face, de ce nu încerci să impresionezi pe cineva cu manierele și bunătatea ta?

Acest lucru este mult mai important în viață, pentru a arăta bunele maniere și a arăta bunătate unul pentru celălalt pentru a face această lume un loc mai bun. Nimănui nu îi pasă cu adevărat de ceea ce se întâmplă pe social media, oamenilor le pasă de ceea ce se întâmplă în lumea reală.

Așadar, asigurați-vă că îi impresionați pe oameni și arătați-le cât de amabil sunteți! Uitați de imaginea dvs. de pe rețelele sociale, concentrați-vă pe imaginea dvs. ca persoană. Fii tu și arată-le oamenilor adevăratul tău. Trăiește-ți viața pentru tine. Concentrați-vă pe trăirea momentului, mai degrabă decât pe viața pentru fotografie. Fii persoana pe care ți-ai fi dorit-o mai tânără ca model. Cel mai important, ia-ți timp departe de social media pentru a te concentra asupra vieții tale.