Nu contează dacă ai 40 de ani, 50 sau 60 de ani! Dacă Dumnezeu a fost atât de bun să-ți dea atâția ani, trăiește din plin ce ți-a mai rămas

Nu contează câți ani ai, ești la vârsta perfectă! În ansamblu, oamenii sunt îngrozitori când își îmbrățișează vârsta actuală. Poate că are ceva de-a face cu publicitatea constantă la care suntem expuși sau cu presiunea socială care ne înconjoară.

Desigur, adevărul este că, în timp ce corpurile noastre se schimbă de-a lungul anilor, cine suntem în interior se schimbă surprinzător de puțin. „Lucrurile importante”, precum personalitatea, visele, ambițiile, caracterul și dorințele noastre rămân constante. O parte din provocarea – și oportunitatea – de a îmbătrâni este învățarea cum să renunți la exterior și să îmbrățișezi interiorul.

În loc să căutăm sfaturi pentru societate despre cum ar trebui să ne comportăm la 40, 50 sau 60 de ani, ar trebui să ne îmbrățișăm pur și simplu busola internă și să trăim viața în felul nostru. Cred că asta a vrut să spună Louise Hay când a spus: „Să știi că ești vârsta perfectă. Fiecare an este special și prețios, pentru că îl vei trăi o singură dată. Fii confortabil cu îmbătrânirea. ”

Trăiește-ți cea mai bună viață la orice vârstă.  Iată 3 moduri de a-ți trăi cea mai bună viață la orice vârstă.

1. Deconectați-vă

Există 7 miliarde de oameni în lume și fiecare dintre ei are o problemă de un fel în fiecare zi. Deși internetul poate oferi conexiuni de neprețuit, ne poate expune și la 7 miliarde de probleme. Între propriile dvs. probleme și cele ale familiei și prietenilor apropiați, cel mai probabil veți fi expus la probleme mai mult decât suficiente pentru a face față.

Cu mult înainte ca internetul să existe, oamenii ar putea fi copleșiți de problemele lumii și suntem pur și simplu mai expuși. Luați în considerare posibilitatea de a lua o vacanță de 30 de zile de la știri și rețelele de socializare și folosiți acel timp în schimb pentru a face ceva care vă îndeplinește

2. Numărați binecuvântările voastre

Este prea ușor să ne concentrăm atât de mult pe ceea ce nu avem, încât să pierdem din vedere ceea ce avem. Dacă nu aveți un loc de muncă, probabil că aveți timp de petrecut cu familia, prietenii și cei dragi. Dacă aveți un loc de muncă care vă ține ocupat, probabil că aveți suficienți bani pentru a nu fi nevoit să petreceți prea mult timp îngrijorându-vă cum să plătiți facturile.

Dacă aveți o mașină, probabil că nu trebuie să luați mijloacele de transport în comun și, dacă luați mijloace de transport în comun, probabil veți întâlni o mulțime de oameni interesanți și vă veți exercita mult fără a fi nevoie să mergeți la o sală de sport. Iarba este mai verde acolo unde o udați, așa că udați-o bine.

3. Începeți să vă trăiți visele astăzi

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să fii artist, pictor, dansator, fotograf sau avocat, începe astăzi. Ieșiți și schițați ceva, scrieți o poezie, înscrieți-vă la un curs de dans sau faceți voluntar la o clinică de asistență juridică.

S-ar putea să nu fiți niciodată prima balerină sau Ansel Adams, dar, în general, ceea ce ne face fericiți și ne umple sufletul nu trebuie să aibă atașat un salariu sau să cereți o ovulație permanentă pentru a ne oferi împlinirea. Și nu știi niciodată, acea schiță simplă pe care ai desenat-o ar putea duce la o operă de artă comandată care ar putea duce la cariera pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, dar niciodată nu ai crezut că vei reuși.