Nu distanța separă oamenii ci ipocrizia, răutatea, minciuna, trădarea și lipsa de respect

Oamenii nu sunt rai, sunt oameni care au fost crescuti fara dragoste si atentie, s-au simtit mereu mici si neimportanti, nu au fost niciodata bagati in seama si mereu au trebuit sa isi faca loc in viata dand la o parte oamenii sau calcandu-i in picioare.

Era modul lor de supravietuire, singurul fel in care puteau sa se simta ca exista si ca inseamna ceva. Acest lucru ii face sa se simta puternici dar, din pacate, este doar o putere falsa pentru ca, de fapt, au ajuns sa fie acolo doar pentru ca au ranit sau atacat pe cineva si nicidecum prin propriile forte. Inauntrul lor e doar frica si nesiguranta.

Invidia și răutatea sunt boli incurabile și le afli ușor la oamenii ce te înconjoară, mulți nu mai pot s-o controleze și le iese la suprafață într-o zi, prin postări, mesaje, vorbe cu subînțeles, purtări, pe care au impresia că doar ei le înțeleg.

Fă-le,, bucuria” și mergi mai departe, poate într-o zi vor înțelege că în viață nimic nu se face fără efort, har și sacrificiu.

Fii om și boala se va evapora, fii sincer cu tine și viața îți va da mai mult decât îți dorești, fii demn de tine și de prietenia sinceră a cuiva atunci când cineva are încredere în tine și îți dăruie adevărata lui prietenie de care nu trebuie să profiți și nici să-ți bați joc în absența lui.

Dacă alegi răutatea și învidia, nu uita că n-are leac și te adâncește pe zi ce trece în neputință și nerealizări. Tu hotărăști!