Nu e nimic mai puternic ca iubirea, mai frumos ca speranța și mai bun ca Dumnezeu

Oricât de puternici am fi sau am vrea să părem, în interior suntem de fapt niște copii care au nevoie de protecție și iubire, care vor să fie îmbrățișați și apreciați. Suntem niște sensibili care vor să le fie șterse lacrimile și înțelese durerile. Și care vor să le fie plantate zâmbete pe față și liniște în suflet.

Nimeni niciodată nu îți va oferi ceva gratis. Poate doar Dumnezeu. În schimb, o viață întreagă vei avea o șansă. Șansa să fii fericit, șansa să iubești, șansa să îți construiești o lume a ta plină de căldură. Șansa să transformi toate dorințele și așteptările tale în realizări de care să fii mândru.

Nu te aștepta să cadă din cer fericirea. E normal să crezi în ea, dar e normal să crezi și în tine. Să miști lucrurile. Nu lăsa dezamăgirile să-ți domine starea. Așa o viață vei fi dezamăgit și vei spune la sfârșit că Dumnezeu nu te-a ascultat. Dar Dumnezeu se află în primul rând în tine. Dragostea pe care vrei să o oferi unui om drag se află în tine. Deciziile care îți vor decide soarta ție îți aparțin.

Nu este greu să fim buni. Nu este greu să spunem te iubesc. Nu este greu să îmbrățișăm. Nu este greu să stergem lacrimi. Nu este greu să ne vorbim frumos. Nu este greu să ajutăm. Nu este greu să cunoaștem. Nu este greu să asculăm. Nu este greu să iubim. Nu este greu să dăruim. Nu este greu să fim oameni.NU…pentru ca putem face toate astea si atat de multe alte lucruri. Trebuie numai sa vrem…