Nu este niciodata singur cel ce îl are prieten pe Dumnezeu

Amintește-ți că Dumnezeu te ascultă chiar și atunci când nu spui nimic. Chiar și atunci când pare că oamenii te-au părăsit, refugiul tău este Dumnezeu, care te va înțelege și te va iubi, chiar dacă ai greșit enorm.

Dumnezeu este tot timpul mai mult decât fericit să te asculte și să te primească ACASĂ, dar de multe ori poate nu ești conștient…

Când te simți marginalizat, nu te baza pe oameni să te ridice. Nu te baza pe ei să te accepte așa cum ești, din simplul motiv că sunt oameni. Puțini sunt aceia care te vor iubi exact așa cum ești… iar pe aceia probabil vei învăța să îi apreciezi mult mai târziu.

Bazează-te că ai un prieten gata să te asculte și să te ridice oricât de jos ai fi căzut. Prietenul acela nu te va scăpa din vedere și are puterea să te ajute să faci orice. Prietenia cu El înseamnă libertate deplină, de la o lume care te minte că ești liber să faci ce vrei, dar te îngroapă în vicii și păcat. Acel prieten este Dumnezeu. Prețuiește această prietenie, pentru că este sfântă.

Dumnezeu este prietenul ideal, care te cunoaște mai bine decât te cunoști tu însuți. El așteaptă de la tine să Îi fii prieten înapoi.

Pentru atunci când te simți singur, să știi că ai cel mai bun prieten în Dumnezeu. Să Îi accepți prietenia și să asculți ce are de spus înseamnă să fii liber cu adevărat. Este un prieten care te lasă să alegi! Nu te forțează să îți facă bine dacă tu nu vrei. El așteaptă ca tu să Îl primești în inima ta. Tu nu dorești un așa prieten?