Nu uita, nu ești niciodată singură!

Există momente în viața când banii nu te pot ajuta, când prietenii, oricâte lucruri frumoase ar spune n-ar folosi la nimic, când nici chiar cei din casa ta nu pot să facă ceva pentru tine. În astfel de momente singurul capabil să îți ofere un ajutor real este Dumnezeu.

Dumnezeu îi ajută pe ai săi ascultându-i de fiecare dată când se roagă. Oamenii s-ar putea să nu te bage în seamă, nimeni nu te ascultă, nici acasă nici, între prieteni și te simți neînsemnat.

Un alt lucru pe care Dumnezeu îl face este că ne oferă tărie. Pot fi grele încercările, munți pe care nu i-am putea trece singuri. Dar Dumnezeu este acolo ca să ne izbăvească. .

Dumnezeu ne dăruiește binecuvântare. Nu ezită să ne ducă pe Stânca aceea care este prea înaltă pentru eforturile noastre. Mântuirea sufletului se realizează prin har nu prin puterile noastre. Binecuvântare nu înseamnă neapărat lucrurile materiale.

Am văzut oameni care erau fericiți cu foarte puțin. Te-ai gândit vreodată că starea ta de mulțumire sufletească este o binecuvântare de la Dumnezeu?

Dumnezeu ne ajută vindecându-ne. Există acele excepții pe care Dumnezeu le face în mersul obișnuit al lucrurilor și intervine supranatural.

A realizat aceste lucruri cât a fost aici pe pământ și încă le mai poate realiza de acolo din cer. Nu toți au avut parte de vindecare, dar cei care au avut parte L-au crezut pe Dumnezeu. N-ai vrea să fii și tu omul acela special căruia îi este răsplătită credința, vindecându-te?

Să nu uităm, Dumnezeu ne ajută în multe feluri. Aici sunt scrise doar câteva. Încrede-te în El și El va lucra.