Nu există medicament mai bun decât credința în Dumnezeu

„Doamne, dă-le putere celor care trec printr-o perioadă grea a vieții, dă-le sănătate celor bolnavi și bucurie celor triști”.

Unele momente ale vieții pot fi foarte greu de îndurat. De aceea, în vremuri grele ne apropiem tot mai tare de Dumnezeu și de rugăciune. În momentele grele simți că nu este nimeni pe care să te poți baza, decât Dumnezeu este alături de tine și nu te abandonează niciodată.

Dumnezeu este refugiul și puterea noastră, un ajutor foarte prezent pe timp de necazuri. De aceea, trebuie să venim la Dumnezeu cu smerenie și credință cinstită pentru a solicita forță fizică și spirituală.

Domnul este cel care merge înaintea noastră. El va fi cu noi tot timpul; nu te va da greș și nici nu ne va părăsi. Nu vă temeți de asta. Dumnezeul etern este refugiul tău, iar dedesubt sunt brațele veșnice. Când cei drepți plâng de ajutor, Domnul aude și îi scapă de toate necazurile lor.

Dumnezeu le dă putere celor care trec printr-o perioadă grea a vieții, le dă sănătate celor bolnavi și bucurie celor triști. Domnul este lumina și mântuirea noastră.

 

Loading...