Nu există nicio noapte pe care să nu o poată învinge răsăritul si nicio problemă pe care să nu o învingă SPERANȚA

Fiecare incident prin care trecem este menit să ne îmbogățească viețile, chiar și atunci când devin acre. Fiecare pas din viață ne mută către un viitor mai bun. 

Viața este mult mai mult decât câteva zile triste. Așteptă-i cu nerăbdare și străbate-te pentru moment. Ai credinta. Nici tristețea, nici fericirea nu sunt permanente. Așadar, bucurați-vă cât puteți și restul timpului, aveți încredere în Univers pentru a vă planifica cel mai bine.

Odată ce vă aflați în partea de jos, nu mai există un alt loc unde să mergeți decât partea de sus. Așa că țineți capul sus și continuați să iubiți!

A iubi și a prețui.
Când oamenii care au promis eternități, pleacă brusc, ne este greu pentru toți. Dar fiecare sfârșit aduce întotdeauna un nou început. Trebuie să căutați aceste noi începuturi în loc să vă răsturnați în trecut.

Dă-i drumul trecutului.
Concentrați-vă pe îmbunătățirea prezentului, astfel încât viitorul să merite să fie trăit. Finalele nu ne oferă întotdeauna închiderea și mulți încă luptă pentru asta. Nu. Trebuie să faci pace cu situația ta actuală, să accepți lucrurile așa cum sunt și să ai încredere în Univers.