Nu încălca aceste legi ale universului dacă vrei să îți meargă bine

De fiecare dată când ne plângem de viață, nu este rău să ne amintim: aceasta nu este o lume nedreaptă – poate facem noi ceva greșit.

Există 7 legi fundamentale prin care trăiește universul. Cunoașterea te va ajuta să nu faci greșeli, să realizezi armonie și să trăiești fericit.

1. Legea golului

Dacă aveți nevoie de pantofi noi, aruncați-i pe cei vechi. Dacă aveți nevoie de haine noi, curățați-vă dulapul și renunțați la cele pe care nu le mai purtați. Noul vine doar atunci când scapi de vechiul. Și scăpând de lucrurile vechi, puteți ajuta pe cineva care nu își permite!

2. Legea circulației

Fii dispus să renunți la ceva ce deții pentru a obține ceva ce îți dorești. Se spune că nu putem avea mai mult până nu oferim măcar puțin din cât avem.

3. Legea imaginației

Mai întâi trebuie să vezi prosperitatea în imaginația ta. Scrie o descriere a zilei tale ideale și nu o împărtăși altcuiva decât cuiva în care ai încredere. Păstrați această descriere undeva la îndemână și recitiți-o în timpul liber. Gândurile au o putere mult mai mare decât îți imaginezi.

4. Legea creativității

O persoană poate obține prosperitate prin energia gândirii, intuiției și imaginației sale. Poți obține tot ce îți dorești dacă în mintea ta îți imaginezi cum trebuie să arate.

5. Legea retribuției și primirii

Dacă oferiți ceva în dar, acesta se va întoarce înzecit. Când primiți beneficii, este foarte important să le împărtășiți și cu alții.  Dacă faci acest lucru, atragi mai multe beneficii în viața ta.

6. Legea zecimii

Universul își va lua întotdeauna zecimea. Banii sunt întorși de obicei. Dar poate veni și sub formă de împăcare cu cineva, cu noi prietenii, sub formă de recuperare etc.

7. Legea iertării

Dacă nu poți ierta oamenii, nu îți poți accepta averea. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și poate găsi un loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te devorează și te bântuie. Fără iertare, ții blocată intrarea energiei pozitive în viața ta!