Nu înceta niciodată învățarea pentru că viața nu încetează niciodată să te învețe

Cel mai mare profesor pe care l-ai putea avea vreodată este viața ta! Cunoașterea poate veni de oriunde și de oriunde.

Viața îți oferă cele mai bune dintre lecții, de la sacrificiu la compromis, vă oferă o mulțime de lecții, iar un om înțelept va lua întotdeauna fiecare în serios. La fel cum spunea că învățarea practică este cea mai bună dintre toate, în mod similar, indiferent de teoriile pe care le preluați din cărți, veți obține la maxim doar prin experiență.

În fiecare zi viața ne învață ceva…. Nu ne trebuie decât să prindem lecția și să punem în pratică în viața noastră de zi cu zi.

Nu vă gândiți niciodată că știți suficient și acesta este sfârșitul procedurii de învățare. Este un proces continuu și când viața te învață ceva, fii un optimist pentru a-l învăța cât mai repede. Este posibil să nu aveți o a doua șansă tot timpul; deci, cei mai buni dintre studenți sunt cei care prind lucruri în primul rând!

Viața va continua să te învețe în fiecare moment al zilei și un adevărat erou este cel care rămâne deschis la schimbări sau ia lecții din fiecare incident care are loc în viața lui! Fără frici, fără resentimente, fără niciun fel de reproșuri…