Nu îndepărtați oamenii autentici și sinceri din viața voastră, sunt mai greu de găsit decât credeți

Iubirea doare în mod egal pentru bărbați și femei. Nu există modalități reale de a atenua durerea după o despărțire și oricine îți spune că este peste fostul iubit sau fosta iubită probabil minte.

Despărțirile sunt ca niște răni deschise; ele sângerează cu simpla menționare a persoanei care te-a rănit. Dar într-o zi, toată durerea va dispărea. Nu vă pot spune exact când și cum, dar știu că timpul joacă un rol cheie aici. Crede-mă, am fost acolo.

Într-o zi te vei trezi știind că ești peste persoana respectivă și vei fi gata să mergi mai departe.
Bărbații au un mod de a face față despărțirilor: ies afară, beau, se distrează, evită să vorbească despre asta. Femeile, pe de altă parte, plâng în camerele lor zile întregi și se gândesc prea mult.
Adevărul este că cu toții trebuie să facem ceea ce funcționează pentru noi. Regula generală este: nu începe să urăști sexul opus doar din cauza unei singure persoane.
Cu toții suntem ființe umane, cu toții ne dorim să fim iubiți. Dacă cineva a făcut ceva care te-a rănit – dacă te-a înșelat, te-a manipulat sau te-a împiedicat de vinovăție – lasă-l să plece

Cu toții iubim în același mod. Singurul lucru în care ne deosebim este modul în care îi tratăm pe ceilalți. Și femeile pot înșela și minți. Pot fi instabili din punct de vedere emoțional sau indisponibili din punct de vedere emoțional. Pot fi și abuzatori psihologici. Acestea nu sunt trăsături masculine sau feminine, acestea sunt trăsăturile oamenilor. Foarte urâte și negative, îți dau asta, dar fiecare își alege propria cale.
Deci, și tu îți alegi propria cale. Nu trebuie să urăști restul lumii din cauza unei singure persoane. Lasa-i sa fie. În cele din urmă își vor da seama de haosul pe care l-au creat și de ceea ce au pierdut. Este treaba ta să te eliberezi de negativitate și să găsești pe cineva mai bun.
Oamenii buni, iubitori, grijulii nu cad doar în poala ta, ci trebuie să îi cauți. Dar să știi asta, odată ce intră în viața ta – nu-i lăsa să-ți alunece prin mâini.
Prețuiește-i pe acei bărbați tandri, muncitori, romantici, prețuiește pe acele femei grijulii care nu vor juca niște jocuri mintale cu tine sau se vor comporta ca și cum ar fi greu de obținut.
Îmbrățișați simplitatea, îmbrățișați modestia. Într-o lume plină de oameni care pretind că sunt cineva care nu sunt, într-o lume plină de oameni care prefacă bogăție și stresează asupra mărcilor, să fie reali. Fii umil și blând cu inima. Vei atrage mai puțini oameni, dar îi vei atrage pe cei reali.
Oamenii aceia care te vor iubi la nesfârșit și care nu vor acorda atenție lucrurilor materiale pe care le ai, ci sufletului tău. Ei te vor iubi așa cum îi iubești și vor răspunde cu aceeași intensitate.
Oamenii autentici, maturi și îngrijitori nu sunt motivați de ego, stigmat, mândrie și narcisism. Sunt motivați de egalitate, smerenie și înțelegere reciprocă.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne urmariti