Nu îți fie frică să trăiesti cum vrei, unde vrei și cu cine vrei

Niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la inceput. Indiferent cum e viata ta, exista intotdeauna sansa de a o schimba sau de a se schimba de la sine.

Nu ai ce pierde cand nu ai ceea ce vrei. Dragoste, fericire, implinire, bunastare, liniste. Daca nu le ai, atunci ce poti pierde? Un job? O casa? Un om care nu iti aduce nimic? O viata anosta? Astea sunt lucrurile pe care iti este frica sa le pierzi?

Sau poate tie frica ca poate fi mai rau de atat? Asta e cea mai proasta frica… Frica de a nu incerca sa iti schimbi viata pentru ca poate fi mai rau. Cine defineste ce e mai rau si ce e mai bine? Nu asta ar trebui sa cautam cat traim? Mai bine? Mai bine pentru noi in primul rand?

Uitam mereu un lucru. Nu exista decat sansa de azi. Trecutul e doar amintire si viitorul doar ganduri. Ele nu exista. Sunt doar in mintea si imaginatia noastra.

Ce exista e timpul nostru si acesta se scurge din ce in ce mai repede. Si atunci cand vom cauta acele lucruri care ne fac sa simtim ca traim viata pe care o dorim? In viata de apoi?

Poate ca e timpul sa te gandesti mai serios la asta. Nu doar un gand, nu doar o dimineata de duminica. Ci ca la cel mai important lucru din viata ta. La propria ta viata. Nu exista ceva mai important pe lume.