Nu judeca niciodată pe nimeni. Fiecare om are o poveste

Cu totii traim intr-o lume mult prea dura in care nu suntem incurajati sa ne aratam emotiile deoarece ar putea sa parem slabi sau sa ne faca sa parem o “prada” si deci usoara pentru cei din jur.

Inca din clipa in care ne-am nascut plansul a venit firesc pentru noi…

De mici plangeam daca ne era foame sau cand ne era somn daca eram obositi, frustrati, certati, murdari, suparati si tot asa.

Apoi cand am crescut plangeam in momentele cand eram ignorati, speriati, cand eram mustrati sau cand ne loveam. Insa pe masura ce am tot inaintat in varsta credem ca am invatat sa ne reprimam emotiile si sa nu ne mai aratam dezamagirea sau durerea atat de repede.

Realitatea este ca si adulti fiind cu totii ajungem sa plangem dintr-un motiv sau altul la un moment dat in viata noastra.

Daca trebuie sa plangi atunci PLANGI pentru ca stii ca organismul tau are nevoie sa elimine acea energie in exces sau sa se reincarce dupa un eveniment stresant si accepti acest lucru fara a te simti rusinat.

Trebuie sa stii ca prin plans te eliberezi de emotiile negative care nu iti fac bine si nicidecum ca ai fugi de sentimentele tale ci pur si simplu le infrunti si nu le lasi sa te copleseasca.

De aceea faptul ca plangi nu inseamna ca nu esti capabil sa faci fata provocarilor ci dimpotriva arata ca le poti face fata mai bine pentru ca nu incerci sa fugi si infrunti acel moment indiferent ce ar putea aduce.

A fi puternic nu inseamna a suprima emotiile ci inseamna a avea dorinta de a infrunta cu claritate tot ceea ce ofera viata!