Nu lăsa necazurile si momentele grele din viață să te culce la pământ! Acestea sunt menite să te întărească nu să te dărâme

Este din nou un moment dificil. Un moment în care simți că totul se prăbușește în jurul tău, că până și respirația îți este grea, ca totul doare. Un moment în care lucrurile se schimbă mult prea repede și nu mai poți ține pasul. Un moment în care ești forțată să iei decizii, să faci schimbări și nu ai nicio idee despre ce ar trebui să faci pentru a fi mai bine.

Treci din nou printr-un moment în care viața pare să te supună unui test plin de provocări pe care nu știi dacă îl poți trece. Îți este teamă. Nu mai ai puterea de a merge mai departe, de a îți asuma noi responsabilități, de a îndrăzni să ieși din zona de confort, de a lua decizii sensibile. Și simți că tot ce ai făcut până acum a fost greșit.

Când astfel de momente te lovesc ca un uragan, când vremurile grele nu par să se mai termine, când bătăliile te apasă tot mai tare pe umeri, când inima îți este făcută bucăți, atunci chiar trebuie să te ridici și să lupți cu toată puterea ta. Atunci trebuie să privești adânc în sufletul tău și să găsești acea fărâmă de speranță. Atunci trebuie să iei toate deciziile grele. Atunci trebuie să fii o adevărată forță.

Acestea sunt momentele care te formează. Care îți întăresc caracterul. Care te transformă într-o persoană mai puternică și mai rezistentă. Acestea sunt furtunile prin care trebuie să treci pentru a te adapta la toate valurile imprevizibile ale vieții.

Este posibil să nu ai întotdeauna un plan bine pus la punct, un răspuns corect, un drum potrivit. Este posibil să faci alegerile greșite. Este posibil să aluneci și mai tare în prăpastie, să te lovești de câteva obstacole dificile, să nu îți dai seama ce trebuie să faci pe viitor. Dar dacă ești dispusă să lupți pentru viața ta când toți ceilalți vor să te vadă renunțând, atunci toate aceste momente vor deveni colacul de salvare pentru tine. Vor fi destinul tău spre ceva mai bun – o viață mai bună, mai fericită, mai împlinită.

Nu îți face griji. Este un moment greu, nu o viață grea. Găsește adevărul pe care îl cauți de ani întregi. Și ține minte că aceia care luptă pentru adevăr, cei care luptă pentru o viață mai bună, cei care luptă pentru fericire rar pierd.

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/57670/niciodata-sa-nu-renunti-la-visul-tau-pentru-ca-niciodat-nu-vei-sti-cu-ce-te-va-binecuvanta-dumnezeu.html