Nu lăsa oamenii să îți rănească inima, să îți otrăvească mintea și să-ți întunece sufletul cu faptele și vorbele lor

Nimic nu e întâmplător în viaţa ta. Nu e doar o maximă, ci, până la urmă, o realitate. Există motive întemeiate pentru a cunoaşte mereu alţi oameni.
De-a lungul călătoriei noastre prin viată intâlnim tot felul de oameni, fiecare dintre ei având un rol si servind unui scop. De la unii invatam lectii, altii nu au niciun impact asupra vietii noastre. Unii stau mai mult in viata noastra, altii nu. Insa niciunul dintre el nu a intrat intamplator in viata noastra.
Chiar si cei mai răi au intrat si apoi au fost indepartati cu un scop. Când sunteti in dilemă si nu stiti ce simtiti sau ce să credeti despre anumiti oameni aveti incredere in puterea divină si cereti ajutorul…sau nu plangeti dupa anumiti oameni care au disparut: cu siguranta nu erau ceea ce aveati nevoie.

Sunt momente in viata fiecaruia dintre noi cand un om iti poate schimba viata. Ajunge in viata ta, aparent intamplator, dar – direct sau indirect – duc la o schimbare. Acesti oameni te fac sa intelegi ca fara acea modificare nu poti merge mai departe. Acesti oameni te fac sa-ti descoperi adevaratul potential divin.
Sunt oameni iti aduc aminte cine esti tu cu adevarat si ce vrei sa faci.
Unii oameni apar in viata ta ca sa te ghideze. Unii te pot rani, altii te pot provoca, altii iti arata drumul de care, poate, nu erai constient. De la acesti oameni inveti mai multe despre tine insuti. Acesti oameni te provoaca sa te dezvolti.
Din cand in cand, Dumnezeu iti trimite oameni a caror prezenta te va face sa te simti mai bine, care iti vor da forta, care te vor asculta si care vor fi aproape de inima ta. Ai rabdare, fiecare va veni la timpul sau si va pleca atunci cand va fi momentul sau va ramane langa tine pentru toata viata.