Nu lăsa pe nimeni să îți frângă inima. Iată 10 lucruri care se vor întâmpla corpului tău când cineva te dezamăgește

O mulțime de lucruri pot duce la sfâșierea inimii tale, cum ar fi trădări de încredere, cuvinte dureroase, abuzuri fizice și multe altele. Pentru a obține o înțelegere mai profundă pentru persoanele care se luptă prin frământarea inimii, iată 10 lucruri care se întâmplă cu corpurile oamenilor atunci când inima le este frântă:

1. Durerea fizică
Dureri de cap. Dureri de stomac. Dureri de inimă. Acestea sunt doar câteva simptome care apar după ce o persoană trece printr-o experiență extrem de dureroasă. Durerea fizică se prezintă în diferite părți ale corpului.

2. Stres crescut
Nivelurile crescute de stres sunt foarte complicate și pot duce la disfuncții corporale și mai complexe. Lasă corpul să se simtă foarte vulnerabil la durere. Stresul este cel mai bine tratat cu odihna, timpul liber și relaxarea.

3. Tristete severa
Depresie. Nu este ceva care ar trebui luat cu ușurință. O mulțime de experiențe sfâșietoare pot duce la deteriorarea mentală. Nu tratați cu ușurință cazurile de depresie.

4. Incapacitatea de concentrare
Te găsești făcând lucruri pe care sinele tău normal nu le-ar face vreodată. Este ca senzația de a intra într-o cameră pentru a face ceva și apoi de a uita imediat de ce ai fost acolo în primul rând.

5. Insomnie
Pierderea somnului este doar unul dintre multele rezultate. Pierzi somnul gândindu-te la cineva care nu mai este în viața ta sau care te-a dezamăgit. Și nu puteți face nimic pentru că rămâneți singur în pat cu gândurile voastre.

6. Sensibilitate sporită
Ești mai susceptibil la durere și angoasă acum ca niciodată. Comentariile dureroase și observațiile ascunse vă pot face rău acum mult mai mult decât ar fi de obicei datorită naturii dvs. vulnerabile.

7. Solitudinea
Pentru că știi că ești vulnerabil și că ești foarte fragil, te vei închide în camera ta și vei refuza să vezi pe altcineva. Refuză să vadă alți oameni și nu vor să-și împovăreze prietenii cu propriile lor probleme emoționale.

8. Sistem imunitar slăbit
Nu numai că o persoană este mai susceptibilă la chinuri emoționale și mentale, dar este și mai vulnerabilă la boli și infecții. Stresul imens pe care situația îl aduce corpului lor este suficient pentru a le slăbi sistemul imunitar.

9. Căderea părului
Un alt rezultat îngrozitor al stresului sever adus unui corp. O persoană poate experimenta căderea neregulată a părului odată ce trece printr-o experiență deosebit de stresantă.

10. Îndoiala de sine
Cea mai proastă experiență posibilă cu care o persoană trebuie să se confrunte când inima îi este frântă este îndoiala de sine.  Încrederea ta se deteriorează și rănile tale sunt adâncite.