Nu lăsa singurătatea să te facă să te întorci la oameni toxici. N-ar trebui să bei otravă doar pentru că ți-e sete

Daca pur si simplu te-ai săturat de acei oameni care iti storc toate energia, e cazul sa iei atitudine! Incearca sa iti imbunatatesti viata si starea de bine eliminand persoanele toxice din programul tau. E simplu!

Consoleaza-te cu gandul ca nu esti singur/a. Fiecare persoana din lume are in viata sa cel putin o astfel de persoana toxica. Ea poate fi un membru al familiei, un prieten, un asociat, un coleg, seful etc.

Constientizeaza ca pana nu vei reusi sa indepartezi persoanele toxice ele vor continua sa iti faca rau tie si vietii tale.

Constientizeaza ca persoanele toxice iti pot afecta sanatatea, energia, starea de bine. Este important sa te indepartezi de persoanele toxice si sa te alaturi persoanelor pozitive, binevoitoare. Acestea sunt o binecuvantare in viata oricui.

Bazeaza-te pe instinctele tale, ele nu te insala niciodata. Antreneaza-te sa te distantezi de ceea ce iti face rau si sa mergi inspre ceea ce iti face bine.

Persoanele toxice sunt extrem de negativiste, obraznice, plangacioase, geloase, egoiste, rautacioase etc. Ele scot in evidenta toate partile negative ale naturii umane.

Si nu uita, mai bine stai singur/ă decât înconjurat/ă de astfel de oameni.