Nu luați în seamă răutatea unora, ci bucurați-vă de respectul și iubirea celor buni

“Sunt oameni care te-ar distruge, te-ar termina de ciudă, de ură și egoism! Dar sunt și oameni care te-ar aduna de jos, ar aduna fiecare bucățică din tine cu respect și sfială, te-ar face la loc întreg și te-ar pune în cel mai drag loc al lor, în inimă!

“Se întâmplă uneori între oameni gesturi şi cuvinte a căror amintire o vom duce mereu în sufletul nostru…Astea sunt dintre întâmplările rare, iubiri, prietenii, oameni cu care poţi respira în acelaşi ritm, oameni care îţi pot asculta bătăile inimii fără să se sperie şi să fugă, cu care poţi să plângi şi să râzi, cu care poţi să fii firesc, să te joci sau să fii ursuz, oameni dragi sufletului,, oameni cu care poţi fi tu însuţi fără teama de ridicol sau lipsă de măsură.

Aşa trebuie că se nasc fericirile – dintr-o explozie a clipei în care pare că nu-ţi mai încape sufletul, dintr-o rază de soare dosită prin vreun buzunar al inimii de care parcă nici nu mai ştiai…”

Deci nu luaţi seama la răutatea unora ci bucurati-vă de respectul, dragostea, iubirea și simpatia altora! E cel mai bun leac pt sufletul tau.