Nu mă tem de nimic când deasupra mea este Dumnezeu și alături oamenii care mă iubesc

Singurele persoane care iti raman alaturi pe pamant indiferent de ce se intampla, te vor iubi in continuare, sunt PARINTII. Prietenii vin si pleaca, fiecare cu viata lui, iubitii/iubitele vin si pleaca, dar parintii te iubesc si iti sunt alaturi indiferent de vreme, de stare, de varsta, de ce ai facut sau cum ai vorbit.

Doar Dumnezeu si ingerul pazitor iti raman alaturi in fiecare clipa a vietii tale, alaturi de parintii pamantesti. Dar cand parintii nu sunt langa tine, Dumnezeu si ingerul pazitor sunt alaturi de tine in continuare. Nu esti singur!

Daca faptele omului de langa tine iti dovedesc ca nu ii pasa de tine, elimina-l din viata ta. Altfel astfel de paraziti indiferenti iti vor consuma energia, tu te vei consuma, iar el isi va continua viata linistit. Daca tu nu ai grija de tine, altcineva nu o va face.

Trebuie sa ai credinta! Fara credinta, cazi usor in deznadejde. Crede ca totul are un sens spre binele tau, chiar daca pe moment nu il vezi. Cand cazi in ispita supararii si a deznadejdii, iti faci rau singur. DACA am avea CREDINTA, am fi mai sanatosi, mai calmi si mai linistiti.

CREDE! Crede ca Dumnezeu te ajuta in felul Sau intelept, nu intotdeauna cum si cand vrei tu. Ci cand e cel mai bine si cum e cel mai bine pentru tine. CREDE, pentru binele Tau CREDE! Doamne, ajuta necredintei mele! Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi!