Nu mai lupta cu morile de vânt: Nu poți schimba trecutul, însă îți poți crea un viitor mai bun

Momentul în care începi să trăiești în trecut este exact momentul în care trebuie să îți dai seama că trebuie să lași totul în spate. Pentru a îngropa amintirile dureroase, a îți vindecă inima rănită și a merge mai departe pe drumul tău ai nevoie de timp, răbdare și multă iubire față de tine, de sufletul tău.

Este momentul să accepți ce s-a întâmplat și să te concentrezi asupra prezentului, cel care contează cu adevărat și să încerci să creezi un viitor mai bun.

Nu te mai lupta cu morile de vânt. Ai făcut greșeli, ai ales drumuri dificile, ai avut încredere în oameni toxici, nepotriviți pentru tine. Acceptă tot ce s-a întâmplat, învață-ți lecția și continua să mergi mai departe. Nu te concentra asupra trecutului pentru că nu mai poți schimba absolut nimic din ce s-a întâmplat și te consumi și suferi degeaba. Oferă-ți șansa de a îți învăța lecția și de a merge mai departe.

Singurele lucruri pe care le primești trăind în trecut sunt amintiri, răni și durere. Această viață este prea scurtă pentru a îți permite să continui să deshizi ușile trecutului și să tot suferi.

Ține minte că trecutul tău nu te definește. Ai capacitatea de a decide cine vrei să fii în această viață, adevărata fericire se află chiar în interiorul tău, în adâncul sufletului tău.  Nu este ceva ce se întâmplă peste noapte, dar poate începe cu un simplu gând dimineața. Alege doar să ai încredere în tine.