Nu mai sta în preajma oamenilor care nu te prețuiesc pe tine sau timpul tău

Te-ai simțit vreodată dezamăgit de lipsa de atenție a cuiva? Simți uneori că puneți mult mai mult în relații decât ceea ce vă întoarceți, aproape ca și cum ați fi urmărit pe cineva pentru timpul său? Te-ai gândit vreodată că acest lucru se poate datora faptului că îi pui pe ceilalți înaintea ta? Gândește-te.

Uneori, când iubim pe cineva, trecem cu vederea comportamentul acestuia. Ceea ce am considera inacceptabil la alții, lăsăm să alunece pentru cei pe care îi iubim. Dar poate, făcând continuu acest lucru, dăm un exemplu greșit. Poate că le spunem prin acțiunile noastre sau mai degrabă prin inacțiune că suntem în regulă cu lipsa de respect sau lipsa de iubire. Gandeste-te la asta.

Iubirea ne face deseori să alergăm după oameni, pot fi prietenii noștri, familia sau interesele dragostei și toate urmăririle cumva într-o anumită perioadă de timp doar vă rănesc stima de sine și respectul de sine, în afară de rănirea în general.

Deci oprește-te. Nu mai fugi după ei. Nu îi mai urmări. Faceți-vă o prioritate, deoarece este cel mai important lucru pe care îl veți face vreodată. Și dacă oamenii pleacă o dată, încetează să alergi după ei, poate că nu merită să fie în viața ta. Poate că nu au făcut-o niciodată.

Urmărirea nu se referă doar la relații romantice – „urmărirea” s-ar putea să te afecteze cu oamenii cu care ai ales să fii și prieten.

Dacă nu-ți prețuiești timpul, cum îl va aprecia altcineva atunci când îți urmărești disponibilitatea, dar nu îți faci din timpul tău prioritatea ta? Urmărirea vă va umple temporar singurătatea.

Nu alege persoane care nu te aleg pe tine. Căutați semne că va agățați de cineva și fiți sinceri cu dvs. în legătură cu modul în care această relație vă face să vă simțiți cu adevărat. Dacă vedeți o problemă găsiți puterea de a vă îndepărta.

Amintiți-vă că timpul dvs. este cel mai important decât al oricui altcineva.