Nu plânge! Chiar dacă acum e greu, va ieși soarele și pe strada ta

Trăim într-o epocă în care nu se mai pune pret pe iubire „până cand moartea ne va desparti”. Totul se desfasoara cu viteza sunetului. Azi te iubeste, dar mâine te poate uita: ochii fug, alearga, tintesc, „noul” are prioritate, nu conteaza ca in urma un suflet plange, sentimentele nu mai au valoare.

Ce inseamna fericirea oare? Doar inima poate sa-ti spuna. Viata poti sa o iei de la inceput! E greu, dar nu este imposibil. Cunoaste oameni care sa te merite. Invata sa nu te mai destainui primului cunoscut, invata sa cunosti oamenii mai bine, sa le cunosti problemele si defectele.

Nu face greseala sa îti plângi de mila, sa te invinovatesti sau sa nu mai crezi in destinul tau si in iubire. Iubirea poate inflori din nou, trebuie doar rabdare, timp si incredere in tine. Atunci cand vei cunoaste omul care sa te merite, cioburile sufletului tau se vor reintregi si tu vei uita suferintele indurate.

Putini sunt norocosii care se pot bucura de o relatie de dragoste frumoasa, de lunga durata, necondimentata cu clipe dureroase. Majoritatea sunt constienti ca relatia se poate sfarsi in orice clipa.

Tu privesti si suferi pentru ca ai crezut in relatia ta, in partenerul tau, ai depus suflet, timp si ai facut compromisuri intr-o relatie din care te vedeai iesind tarziu, cu tamplele dalbe, atunci cand va fi venit timpul….Nu plange sau plangi doar atat cat sa te descarci, fiindca fericirea ta nu era langa omul care te-a uitat intr-o secunda. El nu te-a iubit.

Pentru el tu erai un trecator. Ridica-te si mergi mai departe, Tu: femeie sau barbat ranit, crezi in TINE. Uita oamenii care te-au ranit, uita iubirea neimpartasita, scutura-te de cioburi si ridica capul sus. Arate-le celor care te-au ranit ca nu merita lacrimile tale, nu merita suferinta ta, merita doar sa-i uiti si sa-i ignori.

Ai incredere in destin. Atunci cand un drum se inchide, un altul este langa tine si asteapta ca tu sa pasesti pe el. Acesta va fi drumul pe care TU trebuie sa pasesti. Ai incredere in soarta si in drumul tau!