Nu pot face oamenii atâta rău, cât poate Dumnezeu să vindece

Nu poți să cobori atât de jos, cât poate Dumnezeu să ridice.
Nu poți fi atât de constrâns, cât poate Dumnezeu să protejeze.
Nu poate fi atât întuneric, cât poate Dumnezeu să lumineze.
Pentru că a fost odată Joia Mare.
O dată pentru totdeauna.

Să fiți sănătoși. Și profunzi.

POȚI SĂ ȚII POST PÂNĂ LEȘINI (nu mănânci carne de porc dar mananci din omul de lângă tine ), poți să faci mătănii, să aprinzi lumânări și să scrii acatiste, zi și noapte.
Te poți ruga până îți amorțesc genunchii…nimic nu are valoare în fața lui Dumnezeu, dacă sufletul îți este plin de ură, de invidie, de venin, de răutăți , de critica, de judecată …
Ma dezgusta să văd oameni care se DAU credincioși pana in măduva spinării , dar sunt răi, invidiosi, care se duc la biserică și când ies de acolo sunt bârfitori,si isi bat joc de alți oameni, judeca persoane fãrã sã ştie povestea fiecăruia
Mai dragilor, asta nu e credință, despre ce vorbim noi. Acestea nu au de-a face cu Dumnzeu, cu universul creator, cu iubirea.
Credința e în tine, in Sufletul și Ființa ta.Ține post și taci, fi bun și vezi-ți de treabă, fii smerit și stai locului in banca ta ca nu ești cu nimic mai presus decât alții.

Nu mai judeca pe altul…cu metrul cu care măsori vei fi măsurat la timpul potrivit! Viața este făcută din alegeri, iar voi astăzi sunteți suma alegerilor făcute in trecut! Alege sa fi LUMINA!