Nu poţi face fericită pe toată lumea. Eşti femeie, nu un borcan cu dulceaţă!

“Femeia de astăzi poate că este mai puternică decât cea de ieri, poate că este mai inteligentă, mai independentă, mai realizată decât femeia anilor trecuți, însă nu mai este FEMEIE în adevăratul sens al cuvântului.

Atât timp cât o femeie se simte iubită, respectată și acceptă de către oamenii dragi din viața sa nu are nevoie de alte schimbări, nu are nevoie de operații, de diete, de make-up sofisticat sau haine de gală. Ea se simte frumoasă doar știind că este iubită. O femeie căreia îi lipsește încrederea în propria persoană este o femeie pierdută, o femeie care caută să se regăsească și nu reușește.

În fața oamenilor ne este „jenă” să ne arătăm cu chipurile nemachiate, cu părul în dezordine, cu îmbrăcămintea ruptă sau șifonată, însă în fața lui Dumnezeu nu ne este rușine să ne arătăm sufletele goale, triste pe care le purtăm.

În fața lui Dumnezeu nu ne este rușine să apărem cu inimile ponosite, ridate, umezite de atâta ingratitudine. Pe cât de frumos ne „străduim” să facem exteriorul pe atât de greu ne este să aducem îmbunătățiri sufletului.

O femeie adevărată are nevoie de un suflet pe măsură pentru a fi frumoasă. E tot ce are nevoie pentru a se simți în largul ei. Un suflet mare și curat e cel care lipsește multora.

Așadar, uită de tot ce crezi că știi că înseamnă să fi femeie și canalizează-ți întreaga energie înspre a fi femeie. Ai nevoie de un strop de încredere, de o picătură de curaj și de Dumnezeu alături de tine pentru a-ți ghida pașii în direcția corectă.