„Nu poți împiedica să ai gânduri negative, dar poți alege să nu le lași să îți controleze viața”

Unii dintre noi suntem mai predispuși la gânduri negative. Încep subtil și liniștit, o voce mică în fundalul vieții tale, până când dintr-o dată îți strigă că nu ești suficient de bun. Strigă atât de tare și atât de des crezi că este propria ta voce și începi să fii de acord.

Intr-o lume superficiala dominata de teama, neincredere si ignoranta, oamenii se lasa condusi de ganduri negative neglijand sufletul. Stilul de viata este afectat de modul in care gandim si simtim. Pentru a ne curata de greutatea emotionala si psihologica inseamna sa ne schimbam gandirea si atitudinea fata de ce e in jurul nostru. Asta inseamna sa iertam, sa toleram si sa nu mai judecam atat de aspru pe noi insine sau pe cei care ne inconjoara.

Daca lumea n-ar mai judeca atat de aspru, daca nu s-ar mai folosi etichete, am fi toti mai buni si mai primitori.

Rugaciunile sunt pline de cuvinte pozitive, ne vindeca sufletul, trupul si este dedicate familiei prietenilor si dusmanilor. Asa ca rugaciunea poate face minuni cu sufletul nostru. De azi ne vom ruga mai des si vom purta credinta in Dumnezeu la tot pasul. Roaga-te pentru tine!

Alege sa fii pozitiv, ai credinta, si iubire catre semenii tai. NU lasati pe nimeni sa va spuna ca nu sunteti destul de bun, nu faceti lucruri pentru ca asa vor ceilalti sau pentru ca asa e mai bine pentru ceilalti. Faceti ce simtiti voi ca e mai bine pentru voi.

Nu mai gandi despre tine in feluri rautacioase, nu te mai invinui, nu mai regreta, IARTA-TE!