Nu poți schimba ceea ce oamenii cred despre tine. Poți doar să-ți trăiești viața frumos și să fii fericit/ă

De ce întâlnim anumite persoane pe drumul vieții sau de ce nu le întâlnim pe altele, de ce le întâlnim în perioadele agitate ale vieții și nu în cele liniștite, de ce le întâlnim prea devreme sau uneori prea târziu? Sunt multe întrebări la care încă nu vom găsi un răspuns, dar nimic nu e întâmplător.

Chiar dacă vor fi persoane care vor ramâne doar o perioadă în viața ta sau persoane pe care a fost nevoie să le scoți pentru a nu îți face rău, uită de răzbunări sau vorbe fără rost. Ai doar de câștigat dacă dupa experiențe neplăcute avute cu unii oameni, poți să te uiți în urmă fără să ai resentimente și să lași gândurile bune să iasă la suprafață, atât fața de tine, cât și față de celelalte persoane.
Mergi în cotinuare pe drumul tau, mergi ascultându-ți în continuare sufletul și poti fi sigur că nimic rău nu se poate întâmpla. Iubește în continuare, iubeste din ce în ce mai mult, deoarece aceasta este singura slăbiciune a oamenilor puternici, dorința de a da din ce în ce mai mult indiferent de consecințe.

Invață lecția și mergi mai departe. Nu lovi înapoi, deoarece te va durea și pe tine. Refuză să te împotmolești și crede în continuare în oameni, în tot ce-i frumos, în iubire și în lucrurile care ne apropie. Îți vei da seama că nu ai facut altceva decat să mai faci un pas spre tine, ca ai mai urcat o treaptă spre locul unde îți dorești să ajungi.
Vei trăi și dezamăgiri și vei crede că totul în jurul tău și mai ales în sufletul tău se destramă, dar va veni clipa când îți vei da seama că de fapt în interior sufletul tău îți construia caracterul. La fiecare vorbă urâtă la care ai răspuns cu bunătate, sufletul tău mai punea o cărămidă. Și uite așa… ceva cu adevărat frumos se găsește acum în interiorul tău.

Nu uita, nimic, dar absolut nimic nu e întâmplător… iar drumul spre iubire și fericire începe cu tine.