Nu rezolvi nimic prin îngrijorare dar poți rezolva multe prin răbdare și credință

Îngrijorarea este probabil unul dintre cele mai mari defecte ale naturii noastre umane. Indiferent de cine si unde esti, toți ne îngrijorăm la un moment dat de ceva…Părinți, ne facem griji pentru copiii noștri. Poate că nu avem copii, dar ne putem îngrijora de sănătatea noastră, de munca noastră, de părinți și chiar de vreme!

Câte ore putem petrece reflectând la situația noastră, ce s-ar putea întâmpla cu noi, ce ne-am dori să avem sau să realizăm? Este cu adevărat util sau benefic să ne lăsăm gândurile să colindeze? Nu suntem atât de siguri…

Nu putem împiedica gândurile să vină în mintea noastră. Dar, în loc să te îngrijorezi continuu, vorbește cu Dumnezeu despre asta. „Nu vă faceți griji pentru nimic, ci rugați-vă și cereți-i lui Dumnezeu tot ce aveți nevoie, mulțumind mereu”.

Nu trebuie să vă duceți restul vieții într-o îngrijorare constantă, să fiți încordați, să aveți stomacul în gât sau să vă simțiți tensionat. Deci, să începem să învățăm să nu ne mai îngrijorăm! Dumnezeu a promis că va avea grijă de tine.

Nu-ți face griji! Dumnezeu stăpânește! Dă-i toate grijile lui! Mulțumesc DOAMNE pentru dragostea, mila și iertarea ta!