Nu sărbătorile trebuie să fie fericite ci oamenii

Incearca sa iti faci timp pentru tine si pentru cei dragi in aceasta perioada. Incearca sa te smulgi de la orice treaba pe care o ai. Cu totii avem nevoie de o pauza. O pauza de la tot…mai putin de la iubirea fata de omul de langa noi, parinti, prieteni…oamenii dragi cu care intâlnirile de peste an poate au fost mai putine.

E un moment in care trebuie sa ne oprim din tot si sa ne uitam in jurul nostru. Sa ne uitam la oamenii de langa noi si sa ne “pierdem” secundele, minutele, orele si zilele in preajma celor dragi, facand lucrurile care ne plac. Zilele astea sunt pentru noi. Astea sunt unele dintre momentele de care ne amintim tot anul.

Si cel mai important… sarbatoreste zilele astea in liniste, alaturi de cine este mai aproape de inima ta. Fa din aceste momente frumoase din an clipe pe care sa nu le uiti niciodata.

Nu uita ca: “Viata nu se masoara dupa numarul de respiratii, ci dupa numarul momentelor care-ti taie respiratie.” Si fa din aceste zile…momente de acest gen.

Uita de griji, de nevoi, de alergatura de peste an dupa diverse lucruri, de lupta asta pentru agoniseala…si incearca sa iti aduci aminte de inima si de sufletul tau.