Nu spune niciodată nimănui despre visele și aspirațiile tale

Nu spune nimănui niciodată despre planurile, dorințele și visele tale. Păstrează tăcerea despre ele.

Nu grăbiți lucrurile. Nu doriți ca totul să se întâmple chiar acum, în același moment. Fii recunoscător pentru momentul în care trăiești. Fii pașnic și nu intra în argumente care îți perturbă pacea interioară. Nimeni nu te va vedea cu ochii tăi.

Nu vă pierdeți echilibrul explicându-vă acțiunile.
Nu vă irosi energia cu cuvinte pentru a arăta și a demonstra cuiva că nu sunteți ceea ce văd. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești acum. Nimeni și nimic nu sunt mai importanți decât pacea ta interioară – acea legătură armonioasă cu linistea sufletului tău, cu ceea ce ești cu adevărat.

Ai dreptul să fii supărat, să uiți, să fii liber, să fii inconfortabil și să te apuci de ceea ce este divin în tine, astfel încât să te poți feri de oamenii care par să aibă intenții bune. Nu faceți nimănui o favoare dacă vă oferiți toată energia și o dați celor care se hrănesc cu ea.

Spune-ți mulțumesc că ai făcut totul clar ca o zi însorită și, dacă nu știi cum să continui singur, cere ajutor. Îndepărtează-te de sursa durerii, înconjoară-te de energie care te ridică, roagă-te ca situația să fie rezolvată.