Nu știm nimic despre ziua de mâine. Treaba noastră este să fim fericiți azi

Fericirea se învaţă fară doar şi poate, este peste tot, trebuie doar să o simţi şi să o laşi să păşească în viaţa ta. Nu există un tabel de reguli care să te înveţe cum să fii fericit oricât s-ar încăpăţâna tot marketingul din lumea asta să îţi arate , exişti tu şi asta ar trebui să te facă extrem de fericit.

Fiecare zi este o şansă pe care o primeşti de la Univers, simplul obicei de a te trezi şi de a avea în faţă o nouă zi este o şansă, o şansă de a fi fericit, de a realiza ceva pentru tine sau pentru cei din jur, de ce nu?!

Bineînţeles că este alegerea ta în fiecare dimineaţă dacă vrei să vezi oportunităţi sau drame, dacă vrei sa vezi frumosul sau urâtul, dacă vrei să îţi întuneci gândurile sau daca vrei să le luminezi.

Înceteaza să crezi că alţii au vieţi mai frumoase decât a ta! Reţelele de socializare sunt pline de poze perfecte din locuri perfecte, cu haine perfecte, cu mâncarea perfectă, cu familia perfectă şi lista continuă. Perfecţiunea este precum fata morgana, ea nu există, este vorba doar despre percepţie.

Învaţă să te bucuri de lucrurile mici. La finalul zilei îţi rămân clipele şi trăirile, nu rochia pe care poate nu ţi-ai permis-o, nu telefonul scump pe care abia l-ai luat, nu bijuteria după care poate ai lăcrimat că nu o poţi cumpăra.

Îţi rămân în minte clipele şi oamenii, iar dacă astăzi ai zâmbit şi ai reuşit să smulgi un zâmbet este o zi câştigată. Dacă nu… este o zi pierdută.

Loading...