Nu te îndoi niciodată de puterea lui Dumnezeu. Nici chiar în vremurile grele

Vreți să aveți o credință puternică în Dumnezeu? Probabil că știți persoane care par să aibă o credință de neclintit în Dumnezeu. Indiferent de fericirea sau durerea din viața, credința lor în Dumnezeu este de neclintit.

Cum poți avea același tip de credință? Ce este credința în Dumnezeu? Credința în Domnul înseamnă să ai încredere că Dumnezeu este bun, că El este de partea ta și că El lucrează întotdeauna, chiar și atunci când nu poți vedea asta.

Întreaga viață creștină, de la început până la sfârșit, este prin credință. Ești salvat prin credință. Îi faci plăcere lui Dumnezeu prin credință. La urma urmei se spune că fără credință este imposibil să-i faci plăcere lui Dumnezeu.

Cum să ai o credință puternică în Dumnezeu? Fă aceste lucruri.

 Credința puternică în Dumnezeu este mult mai mult decât simpla speranță că lucrurile vor ieși bine. Este mult mai profundă și mai profund decât convingerea că lucrurile se vor dovedi cumva bune.

Nu, credința de neclintit în Dumnezeu se bazează pe însuși caracterul lui Dumnezeu. Scriptura ne spune că Dumnezeu este atotputernic. De asemenea, ne spune că Dumnezeu este bun și înțelept și plin de iubire. Când îmbinați atotputernicia, bunătatea, înțelepciunea și iubirea lui Dumnezeu, ajungeți la un Dumnezeu demn de încredere, laudă și adorare.

Dumnezeu nu se schimbă niciodată și, dacă ți-a fost credincios în trecut, este o garanție că va continua să fie fidel în viitor. Puteți avea credință în Dumnezeu că El va continua să vă susțină în fiecare încercare, să vă asigure fiecare nevoie și să vă țină aproape de el chiar și în cele mai întunecate momente.