Nu te întoarce la cei care te-au trădat. Suferă dacă trebuie, plângi, să-ți fie și dor, dar nu te întoarce acolo unde te-au trădat

Există unele legi nescrise în viata, pe care trebuie să le respecți dacă vrei ca omul tău să te iubească și dacă vrei o relație de lungă durată. Una din ele e să nu trădezi pe celălalt. Să faci orice, dar să nu trădezi așteptările, visurile și planurile voastre comune. Atunci nimic nu va mai fi la fel.

Unii iartă, dar rana rămâne și asta e cu mult mai dureros. Unii încearcă să uite, dar amintirile își fac locul în viața de zi cu zi. Așa că trădând, pleacă. Dacă ești trădat, pleacă. Istoria se repetă până și în dragoste.

Pune preț pe fiecare minut pe care îl oferi unui om drag. Pune preț emoțional pe fiecare sentiment. Caută să te implici total într-o relație care îți aduce împlinire. Dar dacă te trădează, nu-i căuta scuze. Nu încerca tu să vii cu o soluție, pentru că cea mai bună soluție e să înțelegi la timp că gestul se va repeta.

Nu te întoarce la cel care te-a trădat.
Nu te întoarce la cel care te-a înșelat.

Pleacă la timp, ca să nu regreți apoi. Vei suferi o perioadă, poate și vei regreta cu suflet de îndrăgostit, dar vei înțelege că așa a fost mai bine. Vei fi capabilă să găsești o nouă dragoste sau ea te va găsi pe tine. În schimb, nu te vei simți trădată. Vei fi liberă să iubești un om potrivit.

Nu te întoarce la cel care te-a trădat. Suferă dacă trebuie, plângi o vreme, să-ți fie și dor, dar nu te întoarce acolo unde te-au trădat. –

autor anonim