Nu te lăsa învins de probleme. Lasă-te condus de visuri!

Roaga-te pentru sanatate. Bucura-te ca esti sanatos tu, cei dragi tie. In rest – mari, marunte – se vor rezolva… mai usor sau mai greu, mai bine sau mai putin bine, mai repede sau mai incet, mai cu efort sau fara. Cumva se vor rezolva. Nimic nu sta pe loc. Timpul trece, tu doar amintiri vei “culege”. E tot ce iei cu tine…

Traieste-ti viata ta, cu bune, cu rele, asa cum vine peste tine. Nu tine cont de parerea oamenilor… ea se schimba de la o zi la alta, dupa cum le este interesul, dupa cum le este inima.

Traieste-te, fa tot ce vrei, cum vrei, ce crezi ca-i bine pentru tine. Totul e permis, atata timp cat nu faci rau altuia.

Lumea din jurul nostru este despre cum învăţăm noi să o vedem, să o simţim şi să o valorificăm! Lumea este universul pe care îl construim în jurul nostru cu răbdare, înţelegere, atenţie, gingăşie, respect, valori, umanitate și iubire. Mai ales, iubire!

Dacă nu avem răbdare cu noi, nu vom avea un univers liniştit şi nici o lume frumoasă. Oamenii sunt după cum îi adunăm şi îi modelăm prin ceea ce suntem noi, prin ceea ce dăruim noi, prin acţiunile noastre. Nu putem pretinde, dacă nu suntem în stare să dăruim.

Asta cred eu despre lume! E ca o fotografie! Depinde de cel care o priveşte. Unghiurile pot fi mereu schimbate în funcţie de noi! Și contrastele! Dar mai ales, lumina!