Nu te teme de schimbare. Dacă Dumnezeu a luat ceva din viața ta, cu siguranță îți va dărui ceva mai bun

Nu ar fi perfect dacă Dumnezeu ar trimite un plan pentru fiecare din viețile noastre? Ce se întâmplă dacă, când ne-am născut, venim cu un manual de instrucțiuni pe care el l-a scris pentru noi? Un manual care să descrie ce ar trebui să facem pentru a urma planul Său pentru viețile noastre?

Uneori, viața poate fi atât de confuză și stresantă încât poate fi dificil să înțelegem ce vrea Dumnezeu pentru noi peste zgomotul lumii și sunetele tuturor obligațiilor care ne atrag. Și adevărul este că Dumnezeu știe ce vrea El pentru noi este stăpân pe planurile noastre. El are planul pentru viața noastră întocmit. El ne îndrumă și pune semințe în inimile noastre și, ca un grădinar, udă semințele pe care le plantează în inimile noastre. Dumnezeu te vede, te ascultă și îți răspunde la rugăciuni.

Această viață poate fi grea, dar prin încercări, Domnul ne face mai puternici. În timpul necazurilor, credința noastră este capabilă să crească și să se înmulțească. Romani 5: 3-5 ne arată că suferința produce perseverență și caracter, ceea ce duce la speranță care permite zeilor să se revarsă în inimile noastre prin Sfântul Spirt.

Deși există presiune din partea societății pentru a reuși și a îndeplini un anumit standard pe care lumea îl ține, prin Dumnezeu și prin chemarea pe care El o pune în viața noastră, suntem capabili să realizăm ceea ce El dorește pentru viața noastră.

Urmând planul lui Dumnezeu pentru viața ta:

1. Roagă-te!
O modalitate de a ști că urmezi planul lui Dumnezeu pentru viața ta este prin rugăciune. Luați timp în fiecare zi pentru a vă dedica Domnului și planurilor pe care El le are pentru viața voastră. Dacă îi dai lui Dumnezeu fiecare zonă a vieții tale, atunci El îl va binecuvânta și va putea lucra din abundență.

2. Crede in cuvântul Lui
Una este să mergi duminică la biserică și să auzi predica preotului și alta când îți iei timp în fiecare zi pentru a te dedica a fi în cuvântul lui Dumnezeu. A lua doar câteva minute în fiecare zi pentru a citi ceea ce este în Cuvânt vă va oferi o mai bună înțelegere a chemării pe care Dumnezeu a pus-o în viața voastră și vă va permite să trăiți mai bine viața pe care El o dorește pentru voi.

3. Urmează poruncile pe care El le pune asupra inimii tale
Permite-i lui Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să aibă încredere în visele pe care ți le pune în inimă. Credeți că El vă va califica și știți că, dacă există un vis pe care El l-a pus asupra inimii voastre, El vă va ajuta să-l atingeți și El va fi glorificat în acest proces.