Nu-ți pierde curajul, Dumnezeu este cu tine!

Dumnezeu nu vrea să trăim în temeri, gârboviți sau lipsiți de curaj. Nu vrea să trăim nici îngropați în amintiri și vise, ci să acționăm căutând mereu soluții, având încredere în El.

Stau uneori și mă gândesc, cum ar fi dacă aș primi eu ceea ce le-am oferit celorlalți?

Am făcut uneori rau, am aruncat cu fel și fel de replici dureroase doar pentru că inima mea era plină de ură. Sufletul meu începuse să se afunde în răutate și durere cât mai adânc, nu mai știam ce înseamnă liniștea, căzusem într-o groapă adâncă ce mă depărta de puterea divină, de Dumnezeu, nu-L puteam găsi, fiindcă ochii mei vărsau lacrimi de foc și de răzbunare.

Uneori suntem atât de răniți încât ne pierdem răbdarea și credința, nu mai credem în existența iubirii și ne pierdem încrederea în oameni, apoi în Dumnezeu și în noi înșine. Pe calea aceasta pierdem totul, iar într-un final ne dăm seama că tot nu suntem singuri, inima noastră încă bate…

Plângem, regretăm, reparăm, vindecăm ! Cu ajutorul Lui. Nimic nu este posibil fără el! Totul este posibil cu Dumnezeu !

Toți suntem Creați de El, toți avem bunătatea în noi, trebuie doar să o arătăm, să fim buni, să iertăm, să nu lăsăm ura să ne acapareze, cu toții avem speranța în suflet! Hai să nu sperăm degeaba, să facem visele realitate! Să ne găsim liniștea…să uităm răul pe care oamenii l-au făcut și să le mai dăm o șansă, pentru că toți suntem la fel și toți merităm !

Eu ieri eram plină de ură și însetată de răzbunare, azi sunt plină de speranță și de regrete!

Ieri uram și iubeam în același timp aducând mult zgomot din cauza acestor două sentimente ce erau ca norii negrii de ploaie ce se ciocnesc și aduc tunete și fulgere, astăzi doar iubesc și aștept în liniște.

Ieri voiam să mă răzbun pe toți, astăzi vreau să vă ajut pe toți să nu greșiți ca și mine.

Ieri mă răzbunam,  astăzi regret, astăzi îmi cer iertare.

Ieri mergeam spre nicăieri, obosită, tulburată, căutând nimic, revoltându-mi durerea, astăzi îmi liniștesc sufletul, îmi odihnesc inima, iubesc .

sursa – https://nattallia13.wordpress.com/2015/10/12/ieri-ai-plansastazi-regreti-dumnezeu-vindeca/

 

Loading...