Nu-ţi pierde timpul și energia cu cei cărora nu le pasă de tine!

Scapă de iluzia că poți schimba alte persoane. Subconștient, toți suferim de această greșeală naivă. Oamenii schimbă doar circumstanțele, orice altceva, este o înșelăciune a percepției. Lasă-i să fie diferiți și, la un moment dat, chiar vei obține plăcere din asta.

Este un adevăr trist, însă nu putem face nimic cu el: alţi oameni au nevoie de noi puternici. Nimeni nu ne vrea când suntem slabi, obosiți, suferinzi, nefericiți. Dacă ei pretind că lucrurile sunt diferite, pur şi simplu te înșeală. Nu-i crede! Fii de acord cu caracterul absolut al acestei reguli, expiră, scutură-te puțin și vei înțelege că nu ai de ce să te indispui.

Fiecare dintre noi va muri. Este un lucru inevitabil și un fapt medical. Poți suferi și din cauza asta sau poți face un efort și “aruncă” acest subiect. Nu trăi de parcă vei trăi pentru totdeauna. Și nu trăi de parcă vei muri mâine. Conștientizează aceste două afirmații și vei găsi propria rețetă pentru o viață fericită.

Nu pierde niciodată timpul și energia pe cei cărora le ești indiferent sau, chiar mai rău, pe cei care nu te iubesc. În această lume, există o mulțime de oameni cu care poți trăi viața în bucurie. E suficient să nu fii închis și suspicios. Crede-mă, fiind deschis și amabil, nu pierzi nimic.

Autor: A. Kurpatov

 

Loading...