Nu uita 3 tipuri de oameni: care te-au ajutat când ți-a fost greu, care te-au părăsit când ți-a fost greu și care au făcut să-ți fie greu

Oamenii care ti-au intins o mana de ajutor, te-au sustinut sau ti-au fost alaturi in momentele tale cele mai grele…

Acestia sunt oamenii pe care ar trebui sa ii tii intotdeauna aproape de tine. Aminteste-le cat de importanti sunt pentru tine, adu-le aminte ca si tu esti acolo pentru ei in momentele lor grele. Deschide-ti larg bratele si imbratiseaza-i. Poarta-le recunostinta in suflet.

Acestia sunt oameni-comoara, fiinte care daruiesc fiindca le pasa, ingeri cu chip de om care sunt aici temporar sa iti arate ca nu suntem singuri, ca bunatatea nu se epuizeaza niciodata pe pamant.

Oamenii care ti-au intors spatele, te-au parasit sau au ales sa plece chiar atunci cand aveai cel mai mult nevoie de ei…

Acestia sunt oamenii goi pe dinauntru, cei care nu au nimic de oferit niciodata. Ei sunt acolo doar cand iti este bine si ai ce sa le oferi. Cand tu nu mai poti oferi sau te afli intr-un moment dificil, ei fug.

Sa nu ii uiti, dar nici sa nu ii urasti. Iarta-i pe acestia. Elibereaza-te de ei, elibereaza-i. Lasa-i sa se indeparteze si sa isi vindece propriile rani. Nu te baza niciodata pe ei.

Oamenii care au contribuit la crearea momentelor tale dificile…

Ei sunt primii pe care vrei sa ii uiti, dar ironia sortii face ca acestia sa fie cel mai greu de uitat. Ei sunt cei care ti-au facut ca viata sa iti para mai putin frumoasa decat este, cei care ti-au sters zambetul de pe buze, naivitatea din suflet si focul din priviri cu sau fara acordul tau. Ei ti-au pus piedica si ai cazut.

Pe ei lasa-i sa plece. Sau fugi TU. Fugi cat poti de tare fara sa te mai uiti vreodata in urma lor.