Nu uita niciodată cine te-a ajutat atunci când toată lumea găsea scuze

În viață, trecem cu toții și prin  vremuri bune, precum și prin momente proaste. Viața are și suișuri și coborâșuri, dar este important să înțelegem că nu toți oamenii din viața ta vor rămâne alături de noi în ambele situații.

Este posibil să ai alături de tine oameni care se bucură de fericirea ta, dar care te părăsesc când ești stresat și plin de întristare. Dimpotrivă, este posibil să ai un alt grup de oameni care vă vor aplauda când veți fi în vârf, dar, în același timp, vă vor susține atunci când sunteți cuprinși de tristețe. Pe acesti oameni nu trebuie să-i pierdeți niciodată.

Unii oameni vor asista la căderea ta și nu vor face nimic. Se vor muta în propriile lor case și vă vor oferi scuze. Cu toate acestea, nu-i pierdeți pe cei care au rămas lângă voi în eșecul vostru. Ai noroc dacă ai oameni care te susțin și te motivează atunci când pierzi.

Adu-ți aminte de oamenii care te-au ajutat când ai fost martor la partea întunecată a vieții tale. Faptele și sacrificiile lor sunt remarcabile și cu siguranță nu trebuie să pierdeți ocazia de a le plăti înapoi. Dacă nu astăzi, ar trebui să le returnați cu siguranță recunoștința într-o bună zi. Sunt acele suflete frumoase care te-au ajutat și au rămas lângă tine și te-au motivat.