Nu uita o regulă simplă: mai bine singură decât înconjurată de oameni nepotriviti

La un moment dat în viață, trebuie să privești adânc în sufletul tău și să renunți la anumite legături cu oamenii din jurul tău. Acest lucru poate însemna să arzi podurile care te leagă de foștii parteneri de cuplu, colegi sau chiar prieteni apropiați. Este periculos pentru fericirea sufletului tău să crezi că toate relațiile pot fi reparate indiferent de situație. Nu poți schimba alte persoane indiferent cât de mult încerci. Da, le poți influența, însă alegerea de a se schimba trebuie să vină de la ele, nu de la tine.

Nu poți forța pe nimeni să se schimbe. De aceea, trebuie să accepți că este timpul să mergi mai departe și să deschizi un nou capitol în viața ta pentru că, indiferent de ce ai face, o persoană se va schimba doar dacă este interesată să se schimbe.

Această renunțare poate părea chiar crudă pentru anumite persoane, mai ales dacă există o puternică legătură emoțională. Însă realitatea este că trebuie să ai grijă de tine, de inima ta.
Nu este un act de egoism să arzi podurile care te leagă de persoanele toxice din viața ta…. ci din contră, este un semn al iubirii de sine și al respectului pentru nevoile tale personale.

Rupe legaturile cu  persoanele nu este interesate de gândurile, părerile sau nevoile tale
Fugi de persoanele care emană o negativitate constantă.
Pleaca de langa oamenii de la care niciodată nu găsești sprijin.
Indeparteaza-te de cei care te mint.
Stai departe de persoanele care te manipuleaza.

Este greu? Asta inseamna ca trebuie sa renunti la foarte multi oameni din jurul tau? Foarte bine! Mai bine 1, 2 buni decat o multime de oameni care nu iti aduc nimic bun si pozitiv in viata.