Nu vă lăsați infectați de ură și răutate! Nici un tratament nu le poate vindeca…

Un om împăcat cu sine, mulțumit de el si de toate împlinirile sale, senin, bun, moral şi cu o viaţă normală, binecuvântată în toate formele sale, care curge firesc înspre bunătate și iubire pentru el și semenii lui, nu are timp de prostii, nu se preocupă să distrugă și să semene intrigi, să răspândească vorbe rele și grele, să împrăștie venin și să împroaște cu noroi, ci își vede înainte de viața lui și respectă atât existența cât și alegerile celorlalți.

Un om bun nu urăște și nu umblă cu mizerii, nu are timp de astfel de lucruri care nu i-ar face cinste, prea ocupat fiind să dăruiască bine și mângâieri celor dragi dar și acelora care au nevoie de ajutor…

În schimb, cei care își dedică timp și energie lucrurilor degradante, împrăștiind bârfe, provocând certuri și născocind motive pentru a tulbura pacea și strica reputația altora, sunt doar niște oameni singuri, frustrați, vexați, complexați, slabi, speriați, lipsiți de lumină sufletească și de bunătate.

Fiindcă răutatea înseamnă slăbiciune, nu putere. Înseamnă cădere, nu mărire. Și e o înfrângere, niciodată o victorie. Pentru că dacă tu nu te iubești nici pe tine, cum ai vrea să te poată iubi alții? Cel mai mare dușman al omului rău este întotdeauna el însuși.