Nu vă mai faceti griji! Nu trebuie să fiti puternice tot timpul…

“Această lume este prea mare  pentru a o ține pe umeri. Lumea este prea aspră pentru asta. Este timpul să nu te mai prefaci. Este timpul să te eliberezi de tot. Să faci o pauză. Să respiri. Știu că ești de părere că este responsabilitatea ta să fii întotdeauna bine. Simți că este datoria ta să fii puternică. Nu vrei ca nimeni să își facă griji.

Vrei să scapi de toate aceste griji. Să le pui pe toate într-o sticlă, să o sigilezi și să o arunci în mare. Însă problema este că sticla se va întoarce întotdeauna la tine. Aceste griji, această tristețe, aceste sentimente… se vor întoarce întotdeauna. Totul va fi readus de valurile mării.

Însă…nu trebuie să fim puternici tot timpul.

Nu trebuie să fie deloc așa. Ești doar o persoană. Ești un suflet. Este în regulă să fii tristă. Este în regulă să nu te simți tocmai bine. Însă trebuie să îți permiți să te simți așa. Trebuie să îți permiți să renunți la această frică. În cele din urmă, trebuie să renunți la această sticlă.

Nu este nicio rușine să simți că nu mai poți.

Toți trecem prin astfel de momente. Și o arătăm în moduri diferite. Nu este nicio rușine să simți durere. Toți simțim. Și nu este nicio rușine să ceri ajutor. Pentru că uneori toți avem nevoie de ajutor.

Este în regulă să nu fii în ok uneori. Este în regulă să duci lupte în viața ta. Însă nu trebuie să ascunzi aceste aspecte față de lume… și nici față de tine, de inima ta. Vorbește. Spune ce ai pe suflet. Spune cuiva. Oricui. Nu ține totul pentru tine. Nu lasă ca grijile să aducă negativitate în viața ta.

În cele din urmă, ești un simplu om.

Nu trebuie să ai un zâmbet pe fața ta în fiecare zi. Nu trebuie să acoperi cicatricile care te bântuie zilnic. Nu trebuie să lupți de una singură. Nu trebuie să fii atât de tare. Nu trebuie să fii o super femeie în fiecare zi. Uneori, trebuie să ai puterea de a lăsa pe alții să te salveze.”

citeste si “Sunt o femeie specială pentru că am în suflet răni care mi-au oferit lecţii importante”

Sursa www.kudika.ro

 

Loading...