Nu vei fi niciodată suficient de bun pentru cineva care nu știe ce vrea

Chiar dacă ești cea mai bună persoană din lume, nu vei fi niciodată iubit și apreciat așa cum meriti de cei care nu știu ce vor din viață. Trebuie să îți înlocuiești așteptările cu iubirea de sine.

Chiar dacă sunteți cea mai bună persoană din lume, nu veți fi niciodată iubit și apreciat în modul în care meritați de cineva care nu știe ce își dorește din viața sa și nu puteți trăi niciodată o dragoste foarte bună și fericită cu o persoană care nu este sigură că chiar vrei să fii lângă tine.

Orice tip de relație are nevoie de reciprocitate pentru ca aceasta să funcționeze, are nevoie ca cei doi oameni să fie la fel de hotărâți să o facă să funcționeze și să se angajeze împreună cu viitorul.

Fericirea nu ar trebui să doară atât de mult sau să te facă să te simți în mod constant atât de rău pentru tine. Învață să identifici când eforturile tale nu sunt apreciate sau recompensate și retrage-te, chiar dacă te doare, spre binele tău.

Căutați compania oamenilor care apreciază cu adevărat prezența voastră, care vor să vă fie alături și să vă întoarcă toată afecțiunea așa cum meritați.

Pentru unii oameni, nu veți fi niciodată suficient de buni, dar pentru cei care vă plac cu adevărat, este o plăcere să aveți o altă zi alături. Amintiți-vă întotdeauna asta!