Nu vorbi de rău pe nimeni. Energia negativă se va întoarce înzecit la tine

De fiecare dată când bârfești pe cineva, o parte din energia prezentă în tine pleacă și nu se mai întoarce niciodată. Scopul pentru care Creatorul te-a conceput ca pe o baterie care se încarcă zilnic cu energie este acela de a folosi respectiva energie în așa fel încât să creezi ceva util celorlalți. Dacă nu o faci pentru că trebuie să investești energia în 8 ore de stat la birou, iar rezervele care îți rămân le irosești pe bârfă, nu te vei simți niciodată împlinit.

Cu cât mai mult bârfești, cu atât mai multă energie pierzi. Și asta se întâmplă pentru că niciodată bârfa nu este o activitate pe care o faci degajat. Ești acolo trup și suflet. Renunță la bârfă, și redirecționează surplusul de energie înspre activități creative și care să te împlinească.

Senzația că bârfitul îți dă o stare plăcută, este doar o senzație. În realitate între tine și cel cu care bârfești are loc un schimb energetic pe care datorită patosului cu care bârfești îl poți în sfârșit simți.

Nu vorbi de rau pe nimeni. Energia negativa se va intoarce inzecit la tine.

Toata lumea greseste. Si toate greselile pot fi iertate. Gandurile negative cauzeaza suferinta mintii, corpului, sufletului. Exerseaza optimismul.

 

Loading...