Numai Dumnezeu te tine de mână atunci când toți te lasă și îți șterge lacrimile atunci când plângi

Nu ești niciodată singur. Domnul Însuşi va merge înaintea ta, El Însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa;
nu te teme şi nu te înspăimânta! – Deuteronomul 31:8

Durerea și singurătatea sunt probleme majore cu care se confruntă oamenii. Cele două vin de multe ori împreună pentru că mulți oameni se tem să fie singuri. Primim adesea la birou cereri de rugăciune pentru oamenii care se luptă cu singurătatea.

Cuvântul lui Dumnezeu ne spune clar că nu suntem singuri. El vrea să ne elibereze, să ne mângâie și să ne vindece. Dar când experimentezi pierderi dureroase în viața ta, poți pierde din vedere acest adevăr simplu.

Nu ești singur acum și nu vei fi niciodată singur, indiferent de problema cu care te confrunți. Este posibil să nu înțelegi prea multe când suferi și durerea pierderii îți sfâșâie sufletul, dar află și păstrează acest adevăr: Dumnezeu te iubește și are un viitor bun pentru tine.

Rugăciune

Doamne, nu pot vedea mereu adevărul din cauza durerii și singurătății, dar știu că Tu nu mă părăsești niciodată. Ajută-mă să-mi amintesc că ești aproape și că mă ajuți să fiu prieten cu creștini, care mă vor încuraja să Te caut pe Tine mai mult.