Numai oamenii nefericiți sunt răi și abuzivi cu ceilalți

Doar oamenii nefericiți vor încerca să vă dea jos și să vă distrugă stima de sine, deoarece a lor este inexistentă. Oamenii a căror stimă de sine este zdrobită și nu pot găsi bucurie pentru nimic vor încerca să zdrobească fericirea altora, deoarece le este greu să se afle în preajma oamenilor care sunt încrezători și pozitivi. Când văd că cineva are o viață plăcută în timp ce se simte inferior și chiar amenințat de succesul său.

De multe ori se simt geloși și urâți față de oricine are mai bine decât ei. Nu își pot controla emoțiile și, prin urmare, pot începe să vă insulte, să vă numească nume, să fie agresivi și urâți față de voi și așa mai departe, pentru a vă doborî și a se simți mai bine. Doar oamenii nefericiți vor să fii la fel de nenorocit ca ei.

Aceștia sunt oameni triști, răniți profund, răniți și care simt că nimeni nu îi înțelege. Ei nu pot vedea binele în nimic. Dacă le spui despre obiectivul tău de a-ți începe propria afacere, ei îți vor spune imediat că ideea ta este o prostie și vor găsi rapid o sută de motive pentru care ar trebui să renunți la idee. Doar oamenii care au fost răniți în trecut simt că lumea întreagă este împotriva lor și încearcă să se răzbune pe toată lumea.

Fac asta pentru că nu au control asupra emoțiilor lor. Aceștia acționează sub impuls și își pierd cumpătul des. Și când își pierd cumpătul, spun și fac lucruri pe care poate că nu le înseamnă cu adevărat. De obicei, furia lor trece repede, dar sunt momente când sunt supărați în mod constant și nesatisfăcuți din cauza traumei nerezolvate din trecut.

Abuzul și răutatea lor sunt un mod de a se proteja pentru că au fost răniți în trecut. Deci, nu le luați comportamentul personal. Când cineva este rău pentru tine, este întotdeauna despre ei – nu tu. Au ceva care se întâmplă în viața lor care îi face să fie nefericiți. Încearcă să le înțelegi. Și amintiți-vă: nu este vina dvs.