Numărul apartamentului în care locuiești îți poate influența destinul

Atunci cănd ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil întelegem că aceste spații vor aduce în viața noastră o oarecare coloratură, anumite nuanțe, situații și contexte. Asta pentru că noi vom locui în aceste case.

Dacă număr apartamentului este format din doua cifre sau mai multe cifre le adunam până vom obține o singură cifră.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟭 –  Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizați de ceilalți” -vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieții. La ușa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr și altele de ale casei deoarece locuitorii celorlalte apartamente dintr-o cauză inexplicabilă vor fi convinși că dacă cineva poate să spună ceva deștept si util, să facă ceva, atunci aceștia pot fi doar cei din apartamentul 1. Asociația de locatari, dintr-o cauză inexplicabilă vor considera că este mai bine să îl numească președinte pe cineva din apartamentul nr 1 deoarece au încredere în ei, sunt considerați de a fi lideri și lor le sunt gata să li se supuna lor.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟮 – crează impresia că locatarii lui sunt niște oameni de companie, foarte placuți si sociabili. La ușa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitați ca musafiri si alții se vor cere in vizită la ei. Aceștia pot fi rugați chiar sa fie baby-sitter pentru o perioada de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiți pentru a transforma propria casa într-un loc de întâlnire într-o încrucișare de interese.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟯 – Vecinii îi vor considera pe locuitorii acestui apartament ca fiind ciudați și neobisnuiți. Nu va fi deloc straniu dacă acestia vor auzi despre ei tot felul de vorbe din partea băbuțelor, vecinelor, de pe banca din fața blocului. Locuitorii apartamentului 3 vor fi des subiectul prejudecaților celorlalți. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Ieșind la pensie, poți să iți aduci aminte de talentele deținute în copilărie cum ar fi desenul, pictură, arte, așa că, dacă ești pensionar, pune mâna pe creion sau pensule și încearcă să te distrezi. Vei observa că acest lucru va căpăta o dezvoltare și o anumită popularitate, chiar si cerere din partea vecinilor, prietenilor si cunoștințelor novicelui pictor.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟰 – Intr-un astfel de apartament îți ajunge timp si pentru lucru si pentru viața personală. Cei care muncesc în afara apartamentului iar când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spațiu te poate aduce la sapă de lemn deoarece mereu va cere o atenție sporită la tot felul de lucruri din interiorul casei. Aici ba se arde un bec, ba cade o bucata de gresie sau faință de la baie, ba te inundă vecinul, ba se strica ceva ca și cănd cineva nevăzut vrea permanent să muncești și să ai o ocupație în înteriorul spațiului.

Locuitorii acestui apartament, treptat sunt cuceriți de dorința îmbunătățirii și înnoirii spațiului locativ astfel încât, permanent mută mobila, zugrăvesc sau găsesc tot felul de activități casnice. Aceștia venind de la serviciu, acasă, încep să muncească în direcția îmbunătățirii stilului și mereu ceva au de cumpărat, de investit. Dacă într-un astfel de spațiu locuiește o gospodină, atunci aceasta nu numai va întreține într-o formă ideală curățenia și ordinea în casă dar neapărat se va ocupa și de designul interior.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟱 –  Foarte firesc, locuitorii acestui apartament, vor fi subjugați de dorința schimbărilor. Dacă aceștia nu au posibilitatea de a cumpăra o mobila nouă, atunci minim o dată la trei luni vor fi mănați de dorința de a rearanja mobila in casă. Mobila nu va fi mutată doar dintr-un colț în altul ci și dintr-o cameră in alta. Locuitorii vor uita modul de viața sedentar și vor incepe maniacal să se arunce cu capul înainte în tot felul de deplasări, călătorii, vor circula des dintr-un oraș în altul, în numele propriilor plăceri si satisfacții.

Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracții cu tentă erotică și sexuală, perversiuni si alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc și aventură.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟲 – influențează locuitorii săi în direcția construcției familiare, a relațiilor, a echilibrului. În acest spațiu domină energia comunității familiale. Cu cât e mai numeroasă familia, cu atăt mai bine. Este apartamentul ideal pentru o familie numeroasă. Adevarat este și faptul că un astfel de spațiu impune locuitorilor săi cerințe din ce în ce mai crescătoare unul față de altul . Și din această cauză pot apare conflicte. Este foarte greu să locuiești într-un astfel de spațiu dacă ești burlac, despărțit sau văduv. Vibrația lui 6, în modul cel mai direct programează membrii familiei în păstrarea “celulei de baza” chiar si împotriva oricarei rațiuni sănătoase sau dovezi.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟳 – crează o putere de atracție către singurătate și izolare. Într-un astfel de apartament sunt bineveniți doar apropiații și rudele și doar cațiva prieteni adevarați. Cu toți ceilalți ești obligat sa te întălnești în oraș dacă nu dorești să introduci scandal și tensiune în familie.
Apartamentul 7 nu dorește să deschidă ușa comis voiajorilo, străinilor, aventurierilor, astfel încât foarte elegant se va interesa cine e dincolo de ușa : “Cine e acolo?”. Dupa care, la fel de elegant îți vor mulțumi spunând că pe ei acest lucru nu îi interesează și cu aceata dialogul va lua sfarșit.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟴 – Este un apartament foarte bun pentru cei care sunt preocupați afaceri mari sau politică. La fel pentru bancheri , dar urmand o singură condiție prin care toate eforturile lor sunt îndreptate spre îmbunătățirea vieții sociale. Însă dacă proprietarii apartamentului sunt îngrijorați exclusiv doar de propria îmbogațire, atunci nefericirile si ghinioanele, ca si cum singure iși găsesc drumul către ei. Este foarte ușor de observat aproape zilnic în mass media și televiziune tot felul de arestări care se petrec în astfel de case sau apartamente, mai ales in Romania, care deține aceeași cifră de vibrație. Priviți cu atenție filmele artistice și veți vedea o serie întreaga de acțiuni neplăcute, legate de arestări si alte lucruri neplăcute, care se întămplă în apartamentele cu nr 8, camere de hotel etc. , deși regizorii nu cunosc numerologie.

𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝟵 – este un spațiu foarte bun pentru idealiști și romantici. Într-un astfel de spațiu poți să te predai viselor si gândurilor bune cu anii. Poți să compui tot felul de sonete fără ca să depui prea mare efort. Mai mult de atât, poți observa cum și în viața reală, dincolo de spațiul cu nr 8 apar astfel de situații. Aici poți inventa motorul vesnic “perpetuum mobile” sau să descrii incă o varianta utopica al desfășurării evenimentelor viitorului.
Pe langă romantici, aici pot trăi bine si cei care văd datoria lor de a sluji oamenilor, de a fi milostivi si binevoitori : învătători, medici, sore medicale, funcționari sociali, cât și oamenii înzestrați cu simțul binelui și compasiuni de la natura, indiferent de profesie.