O femeie adevărată nu renuntă niciodată să lupte pentru fericirea si linistea sa. Chiar dacă asta înseamnă lacrimi, suferintă si nopti nedormite

Suntem femei. Suntem acele fiinte care iubesc si le place sa fie iubite.
Stim sa fim intotdeauna puternice, chiar daca in interior suntem firave. Stim sa avem rabdare, sa ascultam, sa dam sfaturi la orice ora, pentru ca ne pasa.
Poate cateodata suntem prea insistente, cateodata o facem pe indiferentele, dar astea suntem noi. Nehotarate, si totodata atat de sigure.
Mature, si totodata atat de copilaroase. Atat de linistite ca si briza marii, dar totodata putem sa ne transformam in uragane. Suntem atat de sensibile, dar intotdeauna pregatite pentru orice. Nu ne ascundem atunci cand plangem, caci ne descarcam, iar apoi ne stergem lacrima, zambim si mergem mai departe.

Suntem niste fiinte atat de simple, dar totusi, atat de complicate. Nu stim niciodata ce vrem. Sau… stim? Vrem sa fim apreciate la adevarata valoare. Fiecare femeie e speciala, fie ca se afla in postura de prietena, iubita, mama, dar are ceva aparte care o face sa fie de neinlocuit. Fiecare „Ea” care va aparea in calea ta, isi va lasa amprenta in viata ta.

Vor fi amintiri placute, sau mai putin placute, dar nu o vei uita niciodata. Nu avem neaparat nevoie de un barbat alaturi de noi ca sa fim fericite, dar avandu-i aproape ne simtim implinite, ne completam unul pe altul la fel ca Yin si Yang.
Iubeste femeia, invata sa o apreciezi, caci mai incolo iti va fi dor de zambetul ei, dar va fi prea tarziu.
Pentru ca azi este o zi speciala pentru femei, sa nu uitati ca sunteti speciale!La multi ani tuturor femeilor, in special mamelor si va suntem recunoscatoare pentru iubirea neconditionata pe care ne-o daruiti zi de zi!

„Rolul femeii este cel de a lega rănile şi a însufleţi curajul.” Honoré de Balzac