O femeie desteaptă nu se supără niciodată. Ea privește, învață și trage concluzii

Fie că ai 30 de ani, 50 sau esti deja trecută de prima tinerețe, felul în care alegi să te comporți, în special în relația de cuplu, spune multe despre tine. Înțelepciunea vine odată cu vârsta, spun psihologii, însă inteligența unei femei este dată de felul în care ea acționează în fiecare zi.

Iată ce alte calități posedă o femeie înțeleaptă:

1. Este sinceră cu sine
O femeie înțeleaptă înțelege că adevărul amar este mai bun decât iluziile naive. Din acest motiv nu-și caută justificări banale nici sie, nici bărbatului. Dacă el nu sună – înseamnă că el nu este interesat. Sfârșit. Punct. Femeia înțeleaptă nu poartă ochelari roz.

2. Nu face drame
Femeia înțeleaptă este sinceră atunci când își exprimă sentimentele. Când se bucură, o face cu tot sufletul. Când este tristă, nu ascunde acest lucru. Însă ea nu face drame, nu isterizează și nu se sinucide cu durerea sa, mai ales în public. Ea înțelege că dacă suferă alături de un bărbat, înseamnă că acesta nu este bărbatul ei.

3. Și-a găsit propriul stil
Ea nu se lasă purtată de valuri și de tendințe. Și-a găsit de mult timp propriul stil. Experimentele nebune nu sunt pentru ea, pentru că știe de ce are nevoie. Femeia înțeleaptă înțelege că nu poate fi pe placul oricui și nici nu încearcă să fie.

4. Știe să ierte
Femeia înțeleaptă înțelege că oameni ideali nu există. Fiecare poate greși, din acest motiv, ea ar putea ierta și nu îți va aminti niciodată de greșeala comisă.

5. Rămâne femeie
Indiferent de toată experiența sa și de înțelepciunea căpătată, ea rămâne femeie. Îi plac florile, discuțiile cu prietenele și alte mici bucurii ale vieții. Nu îi este rușine să plângă la un film romantic, să se bucure de lucrurile mici și să iubească femeia care este. Ea rămâne întotdeauna ea și din acest motiv este minunată la orice vârstă!

sursa: anamariavasile.com/