O femeie este frumoasă si prin ceea ce are în interior, nu numai prin ceea ce se vede la exterior

De-a lungul timpului, frumuseţea exterioară a fost şi este ridicată la un rang înalt. Atât de înalt, încât tot mai puţine femei ating acel standard nerealist şi majoritatea ajung să fie date la o parte de către o societate care le spune mereu: “Nu eşti suficient de frumoasă.”
Întotdeauna apar noi cosmetice, noi tendinţe în modă, noi diete de slăbit şi mărimile la haine par că se îngustează tot mai mult. Dacă ar fi să ne luăm după ce spune societatea, da, nu suntem suficient de frumoase. Suntem grase. Suntem urâte. Avem părul prea uscat. Tenul prea gras. Ochii mici. Nasul mare.

Toate aceste presiuni venite din partea societăţii, forţează femeia să creadă că este urâtă şi că niciodată nu va fi una ca una dintre modelele de pe coperţile marilor reviste, însă dacă femeia va ajunge să-şi îmbrăţişeze propria frumuseţe şi va şti să o scoată în evidenţă… va fi frumoasă.

Pentru că frumuseţea nu constă în aprobarea celorlalţi, frumuseţea constă în cât de mult te accepţi aşa cum eşti. Pentru că eşti frumoasă. În felul tău. Eşti unică. Ştiu, ţi s-a mai spus asta până acum de atâtea ori, încât te obosesc şi eu acum cu aceste replici. Dar draga mea, tu chiar eşti frumoasă!
Poate că nu pentru toţi. Poate că unii te consideră urâtă. Dar nu te lăsa intimidată şi jignită de vorbele usturătoare ale oamenilor. Nu lăsa ca părerea lor despre tine să-ţi afecteze toată viaţa. Adevărata frumuseţe izvorăşte din interiorul tău şi ai atâtea de oferit lumii.

Îmi place un citat care spune: “Frumuseţea interioară va salva lumea.”
Aşa este. Numai atunci când ne vom descoperi frumuseţea interioară, vom fi cu adevărat frumoase.