O femeie înteleaptă ascultă dar nu crede tot ce aude, este vulnerabilă dar rămâne independentă și știe când trebuie să plece mai departe

In mod sigur îmi vei spune că gresesc, ca o femeie trebuie sa iubească, să simtă, sa dăruiasca. Da femeile iubesc cu toata fiinta lor, cu pasiune si dăruire până în momentul când este mințită si care îi va marca viata pentru totdeauna.

Momentul acestea nu-i apartine femeii, el este darul barbatilor, este incununarea sfarsitului unei relatii. Momentul este unic si cade ca un iatagan pe sufletul si pe inima femeii, care nu este pregatita sa primeasca acest dar crud al barbatului, al vietii, al sortii.

De aceea o femeie înțeleaptă va sti sa iubeasca un barbat atat cat sa nu-si pericliteze personalitatea, sănătatea si sufletul. Povestile, soaptele, cuvintele dulci rostite cu mult har si inteligenta de barbat sunt hrana pentru inima si mintea femeii.

Daca barbatii ar putea fi sinceri, ar putea iubi neconditionat, ar putea simti si suferi asemeni femeilor, viata ar fi mai putin complicata si presarata cu episoade dramatice, lacrimi, suferinte si suflete pierdute pe cararea deznadejdii.

Invață sa asculti cu drag vorbele barbatului, dar nu pune mult suflet si nu crede orbeste in ele. In orice moment ele iti pot otravi mintea si te pot face sa suferi. In orice moment ce avea sens pana atunci, poate sa nu mai aiba nici un sens sau poate sa te distruga emotional. Barbatul este schimbator ca vantul si nu stie niciodata in ce directie va bate in clipa imediat urmatoare.

Asa a fost creat, asa intelege sa-si croiasca el drum in viata, asa te poate rani in orice clipa. Intelepciunea femeii sta in puterea ei de a crede ce trebuie sa creada, de a iubi atat cat sa nu-si faca rau, de-a sta alaturi de un barbat atat cat crede ca este iubita, adorata si respectata.

Femeia… „Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.” — Mahatma Gandhi

„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” — Charles Baudelaire